Menu

  • ANA SAYFA
  • G.K.'NİN KALEMİNDEN
  • BÜŞRA ŞÜKRAN'IN KALEMİNDEN
  • ANLATIMLI DİKİŞ
  • YOU TUBE'DA BİZ

    5 Eylül 2017 Salı

    En Temel Besin



    Bebeklerimiz, çocuklarımız nasıl beslenmeli diye araştırıp dururuz. Onu mu yese bunu mu yese... Et de yesin balık da yesin... sağlıklı şekilde kilo da alsın. Su da içsin.....


     Bu şekilde çeşitli yiyecekler sunar onları destekleriz. Sağlıklı beslenmesine dikkat ederiz. Tüm bunların daha da ötesinde bir sır vereceğim size. Gerçi sır sayılmaz çünkü her birimizin aslında bildiği şeyler.


    Ben diyorum ki; en temel besin evdeki iletişimdir.

    İletişimden besin mi olurmuş demeyin. Anne babanın çocukla ve anne babanın kendi arasında kurduğu iletişim kötüyse tüm psikolojiyi etkileyerek çok sağlıklı beslenseniz de sizi sağlıksız yapar. Yediğimiz tüm sağlıklı besinleri işlevsiz yapar. 
    Aksine iletişim iyiyse, bu destekleyici görev yaparak bizleri hem sağlıklı hem mutlu bireyler yapar.


    Evdeki huzur ortamı, sevgi ortamı, barışçıl ortam bizlere en temel ihtiyacımızı verir aslında. Evde mutlu olup sağlıklı yetişen bireyler, çevrelerinde de sağlıklı iletişimler kurarak bu güzelliği taçlandırırlar.

    büşraşükrank.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    HERKES YORUM YAPABİLİR.
    Siteniz veya bloğunuz yoksa, profil seçin bölümünden Adı/URL yazan kısma tıklayın, AD yazan kısma adınızı yazın, URL kısmını doldurmasanız da olur, yorumunuzu yazıp,

    " YAYINLA "

    yazısına tıkladığınızda yorumunuz gelir.

    Fikirlerinizi paylaşıp bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkürler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...