Menu

  • ANA SAYFA
  • G.K.'NİN KALEMİNDEN
  • BÜŞRA ŞÜKRAN'IN KALEMİNDEN
  • ANLATIMLI DİKİŞ
  • YOU TUBE'DA BİZ

    1 Temmuz 2017 Cumartesi

    Evladını Vahşilere Yem Etme!




    Yepyeni bir furyayla başbaşayız.
    Ya da şöyle diyelim iyice yaygınlaşan ve doğru kabul edilmiş bir moda.

    Bu yazıya birkaç hafta önce başlamıştım. Lakin haberi çıkan bir olaydan sonra artık düzenleyip yayınlama vakti geldi dedim. Bilmiyorum ve umuyorum faydalı olur.
     Eşine boşanma davası açan bir babanın, karısı için, evlatlarını, paylaşımlarıyla, sosyal medyada istismara açık hale getiriyor diyerek çocuklarının velayetini alması şeklinde bahsettiğim haber. Dilerseniz bakabilirsiniz.



    Nasıl oluyor da evlatlarımızı diri diri parçalayıp yemelerine izin veriyoruz? Nasıl oluyor da ağzının suları akarken onca vahşinin, evladımızı onlara sunuyoruz? ‘Niçin sunuyoruz’un cevabı yokken kalkıp bir de ağzının suları akanların pazarına götürüyoruz?? 


    Eskiden evlatlar vahşilere yem edilmezdi.
    Eskiden evlatlar koruyup kollanırdı.
    Eskiden evlatlar gözden sakınılırdı. Bu şekilde beğeniye kurban edilmezdi.

    Bir beğeni uğruna elalemin kol gezdiği internet pazarına yüklenen videolardan, resimlerden  bahsediyorum!! 

    Saf, masum, melek yavruların yemek yerken, oynarken, yatarken, kalkarken, hoplarken, uyurken, denize girerken, doktora giderken, doktordayken, dans ederken, evde şakalar yaparken vs vs….. her yaptığı şeyde kurtların sofrasına buyur edilmesinden bahsediyorum. Yazmaya çalıştıkça öfkeleniyorum. Bende anneyim. Sırf beğeni uğruna nasıl yapılır bu, aklım almıyor! Gerçi maddi kazançlar da oluyor değil mi reklam alarak falan? Bu ne demektir? Bana bir aklı selim bunu açıklayabilir mi? Açıklanabilecek bir hali var mı aa dostlar? Meleklerimize niçin bu kötülüğü yapıyoruz? 

    Ne beğeniye ne maddi karşılığa değer mi bu yapılanlar? Bunun ne demek olduğunu kavrayabiliyor muyuz?

     Yavrularımızı niçin sakınmıyoruz?
    Niçin onları bu küçük yaşta o iğrenç pazarlara sürüklüyoruz?

    Bunca akıl almaz sapıklıklar mevcutken üstelik!

    Evlat bir karşılık beklenerek bu şekilde davranışa maruz kalmamalı bence. Bunun için mi onu dünyaya getirişimiz? Bunun için mi ona ebeveyn oluşumuz? Bunun için miydi ona yuva oluşumuz?
    Anneler olarak onu rahmimizde taşıdık belki ama rahmin asıl anlamı olan merhameti üstlenemedik belki… oysa taşıdığımız yer bile merhamet yuvasıydı o dünyaya gelmeden. Biz ise onu merhametimizden dışladık bu şekilde. 

    Meleklerimizin bizlerin korumasına ihtiyacı var. Her manada mahremiyetinin korumasını yapmak zorundayız. Mahremiyetimize sahip çıkmak zorundayız.


    Bağımlılıktan arınmak zorundayız. En azından evlatlarımızla olan kısım hakkında. Evlatlarımızı sakınmak adına. Onları korumak adına.

    büşraşükrank. 

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    HERKES YORUM YAPABİLİR.
    Siteniz veya bloğunuz yoksa, profil seçin bölümünden Adı/URL yazan kısma tıklayın, AD yazan kısma adınızı yazın, URL kısmını doldurmasanız da olur, yorumunuzu yazıp,

    " YAYINLA "

    yazısına tıkladığınızda yorumunuz gelir.

    Fikirlerinizi paylaşıp bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkürler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...